Groepscursussen

Lowani biedt groepscursussen aan voor het Swahili, een grote taal van Tanzania en Kenia, en het Chichewa, een taal die voornamelijk in Malawi en Zambia wordt gesproken.

Samen een Afrikaanse taal leren is een bijzondere ervaring. In korte tijd leert u veel over de taal en cultuur van het land waar u naar toe gaat.

De groepen zijn klein waardoor u veel aandacht krijgt en gelegenheid om uw spreekvaardigheid te oefenen.

Wilt u weten wanneer u kunt beginnen met het klassikaal leren bij Lowani? Bekijk de agenda met geplande cursussen.

Wist je dat je samen 5x sneller een taal leert?

We hebben regelmatig groepscursussen waarbij jij ook kan aanschuiven

Heel verrassend hoe veel u in 3 ½ uur tijd met ons hebt gedaan. Ik heb genoten om zowel iets over taal als ook over cultuur van Oost-Afrika te horen en te leren. Het was boven mijn verwachtingen. Uw enthousiasme werkt aanstekelijk en ik wist van te voren niet dat u zoveel met ons zou kunnen doen en uitleggen over Swahili enz. 3u is natuurlijk zeer beperkt in tijd, maar ik was onder de indruk hoeveel je al kan leren op zo korte tijd Tirza, je voelt gewoon je passie voor Afrika en je taaldeskundigheid. Dit is voor mij al stimulerend genoeg hoor! Het was gewoon GOED Ik heb de workshop als heel erg leuk en stimulerend ervaren, door deze paar uurtjes Swahili lijkt het me ontzettend leuk om hierin door te gaan.

Swahili workshop

Direct te reserveren groepcursussen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.